19 Март, 2017 11:06 852 1

Федерер трябва да бие Вавринка за титлата

  • федерер-
  • вавринка-
  • титлата

Финалистите в на турнира "Мастърс 1000" в Индиън Уелс вече са ясни. В спор за трофея един срещу друг ще се изправят Роджър Федерер и Стан Вавринка в изцяло швейцарския сблъсък за титлата.

Бившият номер 1 срази в два сета американеца Джак Сок след 6:1, 7:6 (4).

В първия сет Федерер неутрализира сервиса на Сок, който успя да спечели 7 от 18 точки на свой начален удар и не позволи да се стига до продължителни разигравания.

Американецът си върна познатото ниво на началния удар във втория сет, като до 3:3 двамата тенисисти печелеха подаванията си без възможности за пробив. Първата такава се появи в седмия гейм при сервис на Сок, но отново сервисът му го спаси и той поведе.

Така в крайна сметка се стигна и до тайбрек, в който Федерер тръгна лошо, но у спя да обърне пасива от 1:3 до 7:4 и в неделя може да грабне първа титла в Индиън Уелс от 2012-а насам.

Вавринка от своя страна преди това вече бе елиминирал Пабло Кареньо Буста след 6:3, 6:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.