Last news in Fakti

22 Март, 2017 05:15 1 113 0

Иниеста: Не мислех да играя за Барселона

  • иниеста-
  • барселона-
  • решение-
  • баща

Първите месеци тук бяха най-тежките в живота ми, разкри капитанът на каталунците

Иниеста: Не мислех да играя за Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Вече 20 години Андрес Иниеста е част от Барселона, но капитанът на испанския шампион призна, че не е искал да напуска Албасете.

"Първият ми отговор беше, че не искам да идвам в Барселона, защото не исках да се отделям от семейството си, отивайки на място, което е далеч от тях", призна Иниеста.

"Разговорите с баща ми ме накараха да погледна на това като на предизвикателство. Татко ми даде голяма увереност, защото когато той ми казва нещо, обикновено е прав."

"Уважавам го и знаех, че трябва да го направя. В началото изкарах най-лошите месеци в живота си, но с подкрепата на всички нещата ставаха все по-добре за мен", добави световният и европейски шампион, който спечели 8 титли на Испания и 4 пъти Шампионската лига с Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА