21 Март, 2017 12:59 1 115 1

Кобрата ще защитава титлата си в София

  • пулев-
  • джонсън-
  • интерконтинентална титла-
  • бокс

Най-добрият ни боксьор се изправя срещу Кевин Джонсън, Тервел Пулев също ще се бие пред родна публика

Кобрата ще защитава титлата си в София - 1
Снимка: БТА/АР

Нова порция шоу за феновете на бокса предстои у нас. Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат отново на ринга в София, като датата за събитието вече е ясна - 28 април. Мястото е "Арена Армеец", където на 3 декември Кобрата завоюва Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация, а Тервел дебютира с победа като професионалист, се казва в съобщение в официалната страница на Кобрата във Фейсбук.

След като тогава в края на миналата година победи по категоричен начин Самюел Питър, сега на Кубрат му предстои нов сблъсък с американец. Пред родна публика той ще защитава пояса на WBA срещу Кевин Джонсън (30 победи, 7 загуби).

Преди да се качи на ринга в "Арена Армеец", Тервел Пулев ще изиграе втория си двубой при професионалисти в Германия. Той е плануван за 25 март в Потсдам.

В момента братя Пулеви тренират усилено под ръководството на треньора Ули Вегнер в Берлин. На гала-вечерта в "Арена Армеец" ще присъства и световноизвестната немска група "Рамщайн".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    5 1 Отговор
    ДОСТА РАЗОЧАРОВАН ОСТАНАХ ОТ ПОСЛЕДНИЯ "БОКСОВ" , ПАРДОН ....НАГЛАСЕН МАЧ, С ПИТЪР!!!!!

    А, ОНЗИ ДОРИ НЕ МОЖЕШЕ И КАЧЕСТВЕНО ДА СИМУЛИРА ....

    АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА КОБРАТ.......ПО-ДОБРЕ ИЧ ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА.............