10 Юни, 2017 05:15 2 574 0

Затвор грози треньора на Ювентус

  • алегри-
  • ювентус-
  • затвор-
  • полиция-
  • книжка

Масимилиано Алегри карал без книжка и се скарал с полицията

Затвор грози треньора на Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

До 3 години затвор и тлъста глоба грозят треньора на италианския хегемон Ювентус – Масимилиано Алегри, след като е бил хванат да шофира без книжка в Торино, предава кореспондентът на "Телеграф" на Апенините Румен Михайлов.

Това станало две седмици преди финала в Шампионска лига, загубен с 1:4 от Реал Мадрид, но едва сега се разбира за случая. 49-годишният специалист шофирал по един от централните булеварди в града и едновременно с това разговарял по мобилния си телефон. Когато бил спрян от полицаи, се оказало, че няма книжка в себе си. Униформените се опитали да му отнемат талона на колата, но Алегри го издърпал от ръката на единия. После им се разкрещял, нарекъл ги "некаръдници" и "пропаднали типове" и отпрашил с автомобила си.

Така, вместо да се размине с глоба от 67 евро, прокуратурата в Торино му повдигна обвинение и ще бъде съден. Това обаче не му е първият сблъсък с властите. През 2005 г. за сходно провинение треньорът беше осъден на 3 години затвор и да плати 3400 евро, но след обжалване се размина с 900 евро глоба. През 2009 г. пък олекна с 4500 евро, след като нарекъл спрелите го за неправилно изпреварване полицаи "терористи" и заплашил да ги уволни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА