12 Юни, 2017 12:28 1 230 0

Соколов: Направих по-малко глупости!

  • соколов-
  • българия-
  • глупости-
  • бразилия-
  • волейбол

Избраният за диагонал №1 в света остана доволен от представянето си срещу Бразилия

Соколов: Направих по-малко глупости! - 1
Снимка: БТА

Звездата на националния отбор на България по волейбол Цветан Соколов беше самокритичен и след победата с 3:1 над Бразилия, при която той демонстрира качествата си.

"Да, играх малко по-добре отколкото в предишните мачове, но победата е на отбора. Радвам се, че помогнах на отбора. Днес не правих толкова глупости, колкото в миналите срещи. Днес играхме по-добре във всички елементи. Да се порадваме на победата над Бразилия", каза Соколов пред БНТ.

"Ние трябва да израстваме като отбор. За мен това беше причината за днешната победа. Всички се раздадохме. Тази победа над Бразилия може да ни накара наистина да си повярваме в силите. Опитваме се с всеки един мач да отстояваме честта си и да защитаваме България", допълни Цецо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА