14 Юни, 2017 05:17 1 013 0

Харт: Сити няма да ме спре да си тръгна

  • харт-
  • манчестър сити-
  • трансфер

"Има достатъчно уважение между клуба и мен", заяви вратарят

Харт: Сити няма да ме спре да си тръгна - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на английския национален отбор Джо Харт не смята, че Манчестър Сити ще му попречи да бъде трансфериран в друг клуб. През миналия сезон 30-годишният Харт игра като преотстъпен в италианския Торино.

Опитният страж се надява това лято да премине в друг клуб след десет сезона при "небесносините". "Не смятам, че някой ще се опита да ми попречи да на трансфера. Има достатъчно уважение между клуба и играча. Няма полза от това да се работи един срещу друг. Всеки трябва да поеме по своя път. Вече не съм дете и имам нужда да бъда организиран. Обичам стабилността", заяви Харт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА