13 Юни, 2017 15:32 1 136 0

Видал напуска Байерн заради китайци?

  • видал-
  • байерн мюнхен-
  • китай-
  • предложение-
  • заплата

Чилийската звезда иска мултимилионен договор, твърдят в Азия

Видал напуска Байерн заради китайци? - 1
Снимка: БТА/АР

Чилийската звезда Артуро Видал иска да напусне германския шампион Байерн Мюнхен, за да премине в Китай, съобщава Sport 1, позовавайки се на азиатски медии.

30-годишният биткаджия смята, че това е един от последните му шансове да подпише финансово изгоден договор с водещ клуб от Пекин или Шанхай, където да завърши спокойно кариерата си. Ръководството на Байерн и треньорът Карло Анчелоти обаче не искат да се разделят с Видал.

Пенсионирането на Чаби Алонсо остави пробойна в халфовата линия на баварците и евентуална раздяла с чилиеца ще има сериозно отражение върху отбора. През миналия сезон Видал записа 27 мача в Бундеслигата, в които вкара 4 гола и направи 2 асистенции.

Той играе на "Алианц Арена" от лятото на 2015 г., когато беше купен от Ювентус за 40 милиона евро. От настоящия договор на Видал с Байерн остават още 3 г. и не е изключено информациите за Китай да са мениджърски трик, с който се цели заплатата на футболиста да бъде повишена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА