14 Юни, 2017 16:32 1 061 2

Адвокатът на Роналдо: Той няма пропусната декларация!

  • адвокат-
  • декларация-
  • данъци-
  • укриване-
  • роналдо

Обвинението е неочаквано и несправедливо, заяви Антонио Лобо Хавиер

Адвокатът на Роналдо: Той няма пропусната декларация! - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо не е пропуснал нито една данъчна декларация и според него обвинението на прокуратурата в Испания не е справедливо. Това обяви адвокатът на португалския национал Антонио Лобо Хавиер.

„Няма пропусната декларация. Има само една декларация, чието основание изглежда не се харесва на администрацията на испанската Прокуратура. Но няма норма или член от закона, който да е бил нарушен. Обвинението, че Роналдо е укрил данъци е напълно неочаквано и той го възприема като несправедливо“, сподели адвокатът.

„Случаят на Меси и на други футболисти, разследвани от испанската прокуратура са абсолютно различни, защото тези играчи не са декларирали нищо. Роналдо, преди да бъде подложен на разследване, е декларирал тази част от имуществото си, която подлежи на облагане в Испания“, допълни Антонио Лобо Хавиер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зара

    0 0 Отговор
    Пишете целите статии от испански,там пишат за ИЗПРАНИТЕ му пари в различни офшорни зони...и общо е обвиняем по 4 нарушения...
  • 2 badr hari

    1 0 Отговор
    Рони, съпруго моя, ти не си виновна.