Last news in Fakti

19 Юни, 2017 12:27 1 303 0

Агентът на Роналдо на спешна среща с Перес

  • мендеш-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът настоявал за трансфер в Манчестър Юнайтед

Агентът на Роналдо на спешна среща с Перес - 1
Снимка: БТА/АР

Агентът Жорже Мендеш ще се срещне спешно с президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес в началото на следващата седмица. Двамата ще обсъдят бъдещето на португалския национал Кристиано Роналдо в клуба, съобщават испанските медии.

Според спекулациите от последните дни голмайсторът на „белия балет” иска да играе извън Испания заради повдигнатите срещу него обвинения за укрити данъци в размер на 14,7 милиона евро в рамките на три години от 2011 до 2014 година.

Роналдо се е обърнал към своя агент Жорже Мендеш да направи всичко възможно Реал да го продаде и то на бившия му клуб Манчестър Юнайтед, твърди пък португалското издание „А Бола”. Преди това се появи информация, че мениджърът Жозе Моуриньо не иска сънародника си в състава на „червените дяволи”.

Мендеш е опитал да успокои португалеца още преди месец да не говори за проблемите си публично преди края на сезона. 32-годишният нападател пък търпеливо изчакал финала в Шампионската лига срещу Ювентус (4:1) в Кардиф, където вкара два гола за триумфа на „кралския” клуб с рекордна 12-а европейска клубна титла.

Кристиано Роналдо има договор с „кралете” до лятото на 2021 година, а клаузата в него за откупуване на правата му е на стойност 1 милиард евро. Предполага се обаче, че Реал ще иска за португалеца между 200 и 400 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА