20 Юни, 2017 12:57 1 362 1

Григор Димитров: На трева ми е най-добре

  • димитров-
  • трева-
  • настилка-
  • тенис-
  • настроение

Винаги съм позитивно настроен през годината, заяви Димитров

Григор Димитров: На трева ми е най-добре - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров заяви след първата си победа в сезона на трева, че е щастлив от представянето си и има по-позитивна нагласа в тази част от годината. Най-добрият ни тенисист победи американеца Райън Харисън с 6:3, 6:1 в първия си мач на турнира „Куинс Клъб” в Лондон и днес ще научи следващия си съперник.

„Винаги съм позитивно настроен през годината, но когато дойде време за сезона на трева съм с различна нагласа. Много съм щастлив от представянето си", сподели Григор пред „Би Би Си”.

„Винаги когато стъпя на тревата, това ме кара да се усмихна”, каза още българският тенисист, който днес излиза на корта за първия си двубой на двойки. Димитров ще си партнира с французина Жо-Вилфред Цонга, а техни съперници ще бъдат близнаците Боб и Майк Брайън. Точно преди тази среща Гришо ще разбере и следващият си съперник на сингъл, тъй като Жулиен Бенето и Джеймс Уърд играят на същия корт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това ме кара да се усмихна

    0 0 Отговор
    Аз и хашиш не отказвам...