21 Юни, 2017 10:26 926 0

Крушарски извади пари за заплата в Локо Пловдив

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • пари-
  • заплати-
  • играчи

Причина за разплащането е траншът, който собственикът на Локо очакваше от държавата

Крушарски извади пари за заплата в Локо Пловдив - 1
Снимка: БТА

След дълги и мъчителни пет месеца без заплати, вчера собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски най-после развърза кесията, пише "Меридиан мач".

Причина за разплащането е траншът, който собственикът очакваше от държавата. След като най-после футболният бос е получил парите в сметката си, е наредил по най-бързия начин неговите служители да получат част от заплатите си, като се очаква до края на лагера в Боровец всичко да бъде изчистено.

И други добри новини получиха на Лаута. В лагера на тима чакаха две от новите попълнения - вратарят Николай Банков и бившият защитник на Левски Сашо Александров-Алвеша. Двамата са се разбрали със "смърфовете".

26-годишният страж е обещал да подсили тима, след като уреди взаимоотношенията си с досегашния си клуб - Локомотив (Горна Оряховица). Неговият съотборник в Горна Оряховица Милен Желев пък все още не е финализирал трансфера си в Локо, но това трябва да се случи до дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА