21 Юни, 2017 11:57 1 069 0

Юнайтед няма да си пати заради Погба

  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • трансфер-
  • ювентус-
  • фифа

Манчестър Юнайтед няма да бъде санкциониран заради трансфера на французина

Юнайтед няма да си пати заради Погба - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед няма да бъде санкциониран заради трансфера на Пол Погба миналото лято, обявиха от ФИФА. Миналия месец световната централа поиска допълнителна информация от Червените дяволи и Ювентус за сделката, след като се появиха слухове, че агентът на играча Мино Райола е прибрал 41 милиона лири от преминаването на клиента си на „Олд Трафорд“.

След направеното проучване става ясно, че Юнайтед не е направил нищо нередно, но срещу Ювентус е започнало по-сериозно разследване.

„Можем да потвърдим, че срещу Манчестър Юнайтед не е започнало разследване относно трансфера на Пол Погба. Такова обаче е стартирало срещу Ювентус, като на този етап няма да дадем повече информация по въпроса“ заяви говорителят на ФИФА.

Френският халф се върна в Юнайтед, който плати 105 милиона евро за него и въпреки че вкара 10 гола в 49 мача за отбора, мнозина очакваха много по-силно представяне с екипа на английския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА