Last news in Fakti

21 Юни, 2017 12:55 2 291 0

Бербатов ще играе за Берое?

  • берое-
  • бербатов-
  • подготовка-
  • форма-
  • мачове

Митко бил склонен да носи екипа на отбора и в официални мачове

Бербатов ще играе за Берое? - 1
Снимка: БТА/АР

Това, което се очакваше миналия сезон, сега е на път да стане факт. Берое ще върне Димитър Бербатов във футбола, научи „Меридиан Мач“. Както е известно, Митко тренира със заралии в Банско. Треньор на Берое е добрият му приятел Александър Томаш, в чийто щаб са и другите авери - Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

7-кратният Футболист №1 на България не за първи път разцъква на тренировка с отбор, воден от търновеца. Това той правеше и докато Томаш беше начело и на Банско, и на Верея. Именно за последния тим, който игра епичен бараж с Левски за Лига Европа на „Герена“, се спрягаше 36-годишният топ нападател.

Сега обаче Митко, който от година не е играл организирано (откакто напусна ПАОК) вече бил склонен да носи екипа не само на тренировка, но и в официален мач. Той може и да се пусне в петъчната контрола на „зелените“ в полите на Пирин с тима на Черно море, воден от стария му опонент във Вечното дерби - Георги Иванов-Гонзо.

„Направо да го картотекират за първенството и стадионът ще е пълен“, призоваха пък фенове на Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА