21 Юни, 2017 13:28 950 1

Моуриньо не знаел, че дължи пари

  • моуриньо-
  • данъци-
  • пари-
  • укриване-
  • власти

Никой не е търсил Специалния или хората му

Моуриньо не знаел, че дължи пари - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не знае дали има неплатени данъци в Испания.

Така твърдят представители на португалеца в отговор на обвиненията, че Специалния има неплатени данъци в размер на около 3 милиона евро в периода 2011-2012 година.

"Жозе Моуриньо до момента не е получавал уведомление от данъчните служби или други власти в Испания. Никой не се е свързал с него или с нас", коментираха представители на Специалния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    1 0 Отговор
    Човек с такава професия и то на такова ниво не плюнчи молива за да си напише данъчната декларация ами упълномощава някой я адвокат, я финансово грамотен човек да му свърши тази работа и разбира се при това положение защо трябва да знае или пък да се притеснява за отношенията си с данъчните власти. Предполага се, че всичко е уредено от пълномощника, от когото пък едва ли е искал да му разяснява с подробности какво е правил. За лицата, извършващи такива услуги на ВИП персони е въпрос на престиж да свършат работата по най-добрия за клиента начин. Това е най-добрата реклама и няма нищо странно в написаното в тази информация, а само закономерно.