22 Юни, 2017 12:02 874 0

Диего Коста иска само в Атлетико Мадрид

  • коста-
  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • конте

Нападателят на Челси явно е готов да чака до януари преди да облече екипа на мадридчани

Диего Коста иска само в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Челси Диего Коста е казал на ръководството на Атлетико, че иска да се върне при мадридчани, съобщава „Скай Спортс”. Преди две седмици нападателят разкри, че вече не попада в плановете на Антонио Конте, който лично го е информирал за решението чрез съобщение.

Футболистът знае добре, че при евентуално преминаване при Дюшекчиите няма да може да играе до януари заради наказанието на испанския клуб, но въпреки това явно е готов да предприеме този ход.
28-годишният Коста реализира 20 гола в 35 мача от Висшата лига и помогна на Челси да стигне до титлата. Преди 3 години лондончани платиха 32 милиона за услугите му именно на Атлетико.

За периода си на „Стамфорд Бридж” той помогна на тима да спечели две титли на Англия и реализира общо 59 попадения в 120 двубоя във всички състезания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА