23 Юни, 2017 11:27 988 0

Ботев Пловдив задържа Тодор Неделев

  • неделев-
  • ботев пловдив-
  • майнц 05-
  • наем

Той ще остане в тима на "канарчетата"

Ботев Пловдив задържа Тодор Неделев - 1
Снимка: БТА

Тодор Неделев ще остане в състава на Ботев след финални преговори с Майнц, съобщиха пловдивчани. Разговорите завършиха успешно и юношата на "канарчетата" ще продължи да защитава екипа на носителя на Купата на България.

В началото на следващата седмица всичко между двата клуба ще бъде финализирано и Неделев ще подпише нов договор с Ботев, който ще бъде за срок от три години. Ръководството на Ботев ще положи всички усилия документите на Неделев да бъдат уредени в най-кратки срокове и той да бъде картотекиран за мачовете в Лига Европа.

Впоследствие 24-годишният Неделев даде кратко интервю пред официалния сайт на "канарчетата" и изрази задоволство, че остава, а и благодари на Майнц за разбирането, тъй като имаше още един сезон от своя договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА