Last news in Fakti

23 Юни, 2017 13:28 987 0

Георги Костадинов ще играе за израелски тим

  • костадинов-
  • макаби хайфа-
  • трансфер-
  • левски

Националът подсили Макаби Хайфа

Георги Костадинов ще играе за израелски тим - 1

Националът на България Георги Костадинов има нов отбор. Халфът подписа договор с израелския гранд Макаби (Хайфа). 26-годишният футболист идва в клуба като свободен агент. Както е известно, той за последно бе част от Левски, но напусна, след като "сините" не удовлетвориха желанието му за по-висока заплата.

"През последните две години бях част от най-големия клуб в България - Левски. Освен това съм и национал на страната си. В България знаем, че Макаби (Хайфа) е най-големият отбор в Израел, който е играл два пъти в Шампионската лига и има много добри фенове. Първо се надявам аз и моите съотборници да сме здрави и след това да успеем да изпълним поставените ни задачи", каза Костадинов при представянето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА