24 Юни, 2017 15:56 13 967 2

Гангстери застреляха боксьор с 10 куршума

  • боксьор-
  • смърт-
  • стрелба-
  • гангстери

Улисес Уето Елизалде причакан на излизане от тренировка

Гангстери застреляха боксьор с 10 куршума - 1
Снимка: БТА/АР

33-годишният мексикански боксьор Улисес Уето Елизалде беше надупчен на решето с 10 куршума от двама гангстери на мотоциклет.

Инцидентът е станал след излизането на жертвата от тренировка в залата на прочутия бивш мексикански боксов шампион в три различни категории Марко Антонио Барера, познат с прозвището Убиеца с бебешкото лице.

Боксьорът се е канел да се прибирал вкъщи, когато бил пресрещнат от двамата маскирани престъпници, които отправили общо 10 изстрела към него, като четири са попаднала в шията, а два директно в лицето. Очевидци на инцидента извикали линейка, но спортистът вече бил мъртъв.

Според свидетели нападателите били част от местна престъпна групировка. Не е ясно каква е връзката на загиналия с тях. Боксьорът има два мача като професионалист, като е записал загуби в тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    5 1 Отговор
    По-добре старо ТТ,отколкото джудо и карате.
  • 2 гост

    3 1 Отговор
    АбсЕлютно вярно е това бай Иване.