Last news in Fakti

27 Юни, 2017 05:14 1 503 0

Реал Мадрид договори тайно Мбапе

  • реал мадрид-
  • мбапе-
  • трансфер-
  • перес-
  • монако

След серия от тайни срещи двете страни се разбраха за трансфер

Реал Мадрид договори тайно Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

Сензацията на Монако – Килиан Мбапе, може да се счита за сигурен нов футболист на европейския клубен шампион Реал Мадрид. Според приближения до "кралския клуб" вестник AS, редица тайни срещи са предопределили бъдещето на 18-годишния стрелец и единственият въпрос е кога той ще премине на "Сантяго Бернабеу" – това лято или следващото.

С тежката задача да докара Мбапе в Реал се е заел лично Флорентино Перес. Той се е видял на четири очи с нападателя след контролата Франция – Англия (3:2) и го е убедил, че ще получи титулярно място в отбора. Същото е сторил и треньорът Зинедин Зидан и се очаква сделката за Мбапе да бъде рекордна в историята на футбола.

Младокът предпочита да остане още един сезон в Монако, за да натрупа опит и да е твърд титуляр преди световното първенство в Русия. Задаващите се продажби на Бенждамин Менди, Тома Лемар Тиемуе Бакайоко и Фабиньо, както и преминаването на Бернардо Силва в Манчестър Сити, могат да накарат Мбапе да преосмисли решението си и да заиграе в Реал още в предстоящата кампания.

В Испания не спират да тръбят, че евентуалното привличане на Мбапе ще означава продажба на Гарет Бейл, който все по-често е извън строя заради контузии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА