26 Юни, 2017 17:58 1 173 0

Сутиеска се закани на Левски

  • сутиеска-
  • левски-
  • закана-
  • хайдук сплит

Черногорците вече мислят за сблъсъка с Хайдук, отсвириха "сините"

Сутиеска се закани на Левски - 1
Снимка: БТА

От Сутиеска вече започнаха със заканите по адрес на Левски. Старши треньорът на съперника на „сините“ в Лига Европа Никола Ракойевич даде интервю пред хърватския сайт slobodnadalmacija.hr. Това се случи само пет дни преди първия мач в София.

"Дай Боже да играем срещу Хайдук, защото това ще означава, че сме отстранили Левски. Следя хърватското първенство по телевизията, но нямам намерение да го коментирам в този момент. Помня добре и силните години на Хайдук, когато отборът разполагаше с много качествен състав. Отборът има привърженици дори тук, в Никшич, каза Ракойевич.

- Надявам се да стигнем до мач с Хайдук, защото така ще си спомним за отминалите години, в които играехме в едно първенство (за последно през 1987/1988). Преди това обаче трябва да изненадаме Левски. В момента те тренират край София и тренировките им са закрити. Нямаме много информация за тях.

В неделя се отправяме към Пирот и не вярвам, че ще изиграем още една контрола. Ще останем в Сърбия, след което в сряда ще пътуваме с автобуса за София. Предпочетохме така, защото трябваше да отидем до Подгорица, а след това през Рим, Белград и тогава да стигнем в София. А чартърът е много скъп и не можем да си го позволим. Нямаме пари за такива неща. За нас е важен всеки цент. Искате да ви кажа състава, който ще се изправи срещу Левски ли? Ето, нямам проблем с това. По всяка вероятност ще е същият, който игра срещу Будучност. Новите играчи са ни дефанзивният полузащитник Радишич, дошъл от Рудар, и Маркович от Челик."

Ракойевич е играл за Сутиеска през цялата си кариера - между 1975 и 1989 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА