27 Юни, 2017 10:27 1 505 2

Огромно признание за Стилиян Петров от Германия

  • признание-
  • награда-
  • петров-
  • германия

Големият футболист получава приз „Пазител на традицията“

Огромно признание за Стилиян Петров от Германия - 1
Снимка: БТА

Големият български футболист Стилиян Петров ще получи приз „Пазител на традицията“ в Германия. Това ще се случи по време на турнира за Купата на традициите, който ще се проведе в Дуисбург на 23 юли.

Призът, който ще получи Стилиян, се връчва на хора с особени заслуги към футбола. Миналата година той бе даден на играча на Айнтрахт (Франкфурт) Александър Майер, който бе даден за пример за вярност към клуба си, в който е от 2004 година.

„Стилиян Петров е един от най-големите във футбола. Историята на живота му пък е трогваща“, споделиха организаторите.

Стилиян ще се види и със своя сънародник и приятел Илия Груев, който води Дуисбург. Освен тима на българския специалист, в турнира участие ще вземат Астън Вила, Херта и Малага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    2 1 Отговор
    Много се радвам, че Стилиян се възстанови от коварната болест. Като футболист има безспорни качества, но чак пък един от най-големите, едва ли. За нивото на еврпойския футбол нивото му е около средно и затова е играл в отбори от средна европейска величина на острова

    Коментиран от #2

  • 2 Ловеца на поршета

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "filo":

    Не мисля че носителят на КЕШ през 1967 и 47 кратен шампион на Шотландия -Селтик и носителят на КЕШ през 1982 г. и 7 кратен шампион на Англия -Астън Вила са отбори от средна европейска величина.