Last news in Fakti

27 Юни, 2017 16:48 1 301 0

Играчи не искат в ЦСКА заради Лига Европа

  • цска-
  • селекция-
  • лига европа-
  • наказание-
  • уефа

Трима футболисти са отказали да подпишат договори с клуба

Играчи не искат в ЦСКА заради Лига Европа - 1
Снимка: БТА

Трима футболисти са отказали да подпишат договори с ЦСКА, след като е станало ясно, че отборът няма да играе в Лига Европа, пише "Тема Спорт". И тримата са чужденци, като преговорите са били финализирани, но след решението за неучастието на "червените" в турнира сделките са пропаднали.

До 10 юли се очаква на "Българска армия" да пристигнат две или три попълнения. ЦСКА търси усилено вратар, тъй като иска да намери силна конкуренция на Георги Китанов.

Говори се за такъв от Италия, както и за Станислав Антонов от Дунав, който обаче е по-скоро пожарен вариант. До момента в клуба акостира единствено бразилецът Рафаел Енрике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА