28 Юни, 2017 14:25 1 616 1

Джокович ще спасява фалиралия Бекер

  • джокович-
  • бекер-
  • тенис-
  • банкрут-
  • помощ

"Той винаги може да разчита на мен", заяви сръбският тенисист

Джокович ще спасява фалиралия Бекер - 1
Снимка: БТА/АР

Сръбският тенисист Новак Джокович показа на света какво значи широка балканска душа. След като научил новината за банкрута на бившия си треньор Борис Бекер, бившият номер 1 в света веднага се свързал с него и му предложил да покрие дълговете от над 4 милиона евро.

"Обичам Борис, макар да не работим вече заедно. Той ми е приятел и сме много близки. Ако мога да му помогна в тежък момент, ще съм щастлив да го сторя. Казах му, че може да разчита напълно на мен", казал Джокович, цитиран от "Ди Велт".

Двамата може да се срещнат на турнира "Уимбълдън" и да уредят финансовите трудности, но самият Бекер засега отказва да приеме помощта. Той е казал на Новак да не се притеснява за него, тъй като не всичко, което се пише за банкрута му е истина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖПеец

    0 0 Отговор
    0, Ноле като той не иска спаси мене-само 40000 и то лева