29 Юни, 2017 11:27 1 991 2

Роналдо призна: Имам нови две деца!

  • роналдо-
  • деца-
  • близнаци-
  • сурогатна майка

Португалската звезда има близнаци от сурогатна майка

Роналдо призна: Имам нови две деца! - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо за първи път потвърди, че е станал баща на две момчета от сурогатна майка. Португалецът направи това след поражението с дузпи от Чили за Купата на Конфедерациите. Португалците паднаха с 0:3 след дузпи, а Роналдо ще пропусне мача за трето място. Както е известно, звездата има и седемгодишен син - Кристиано-младши, отново от сурогатна майка.

„Както винаги служих на националния отбор с тяло и душа, въпреки че знаех, че двамата ми сина са се родили", написа Роналдо във Фейсбук. "За съжаление не успяхме да постигнем основната цел, което желаехме, но съм сигурен, че ще продължим да носим радост на португалците. Президентът на Португалската футболна федерация проявиха отношение днес, което няма да забравя. Щастлив съм, че най-накрая ще мога да бъда с моите деца за първи път", допълни Роналдо.

Неговото семейство пък може да стане още по-голямо, тъй като има слухове, че приятелката му Джорджина Родригес е бременна в петия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илия

    5 1 Отговор
    смотан бисексуален гей
  • 2 Реалист

    6 1 Отговор
    Аз пък си помислих че той ги е родил :) от Бадр Хари...