29 Юни, 2017 13:56 1 251 0

Донарума се договори с Реал Мадрид

  • донарума-
  • реал мадрид-
  • милан-
  • договор

Вратарят се присъединява към испанския гранд след една година

Донарума се договори с Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Милан и на младежкия национален отбор на Италия по футбол Джанлуиджи Донарума се е договорил за трансфер в Реал Мадрид от сезон 2018/2019, съобщава "Кадена Сер". Както е известно, 18-годишният Донарума вече отхвърли предложението на "червено-черните" да продължи изтичащия си след година договор с клуба срещу заплата от почти 5 милиона евро на сезон.

При настоящата ситуация той ще парафира нов контракт с Милан, но в него ще бъде включена специална клауза за откупуване от Реал Мадрид срещу фиксирана неголяма сума през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА