29 Юни, 2017 14:27 1 027 0

Алегри: Не направих нищо, за да задържа Погба

  • алегри-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • милан-
  • ювентус

"Благодарен съм на Милан за дадения шанс", заяви треньорът на Юве

Алегри: Не направих нищо, за да задържа Погба - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, заяви, че не е направил нищо, за да задържи Пол Погба при "бианконерите".

"Погба или Дибала? Пауло е по-привлекателен, но Пол е необикновен, защото притежава физика и техника. Когато продадохме Погба, не направих нищо, за да го задържим", заяви Алегри в интервю пред Sky.

Тактикът от Ливорно се върна и към периода си в Милан. "Казах на Берлускони, че ако купим Ибрахимович и ще вземем Скудетото. Така и се случи. Благодарен съм на Милан за това, че ме взеха от Каляри и ми даде възможност да работя с топ играчи. Да, те не бяха млади, но оставаха звезди. Имахме проблеми през втората година на моята работа, когато много футболисти завършиха кариерата си. Като цяло, тези четири сезона бяха забележителни. През първите две години тренирах отбор от шампиони, с които исках да работя 6-7 години по-рано", добави Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА