Last news in Fakti

29 Юни, 2017 19:27 1 573 0

Лудогорец продаде защитник на сензацията в калчото

  • хосе паломино-
  • лудогорец-
  • аталанта-
  • трансфер-
  • защитник-
  • серия а

Аталанта се класира за Лига Европа

Лудогорец продаде защитник на сензацията в калчото - 1
Снимка: Atalanta.it

Защитникът на Лудогорец Хосе Паломино премина в направилия фурор през миналия сезон тим на Аталанта. Аржентинският бранител премина успешно медицинските тестове и подписа своя договор с новия клуб.

Така Лудогорец реализира нов голям трансфер, подготовката на който продължи няколко месеца, обявиха на сайта си българските шампиони. Трансферът бе официално потвърден и от клуба от Бергамо.

Хосе Паломино бе част от тима на „зелените“ от началото на сезон 2016/2017 година. Той имаше значим принос за класирането и отличното представяне на отбора в групите на Шампионската лига, както и в спечелването на шестата поредна шампионска титла.

Лудогорец пожела успех на 27-годишния аржентинец в новия му отбор. И Лудогорец, и Аталанта не разкриха каква е трансферната сума, на която са си стиснали ръцете. Според Football-Italia.net италианците са платили 4 милиона евро за бранителя.

През миналия сезон Аталанта финишира на четвърто място в крайното класиране на италианското първенство, изпреварвайки отбори като Лацио, Милан и Интер. „Нерадзурите“ се завръщат на европейската клубна сцена след 26-годишно отсъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА