Last news in Fakti

1 Юли, 2017 12:58 2 177 1

Емеляненко се бие слабо в САЩ заради допинг

  • емеляненко-
  • биспинг-
  • стероиди-
  • допинг

Шампионът на UFC Майкъл Биспинг заяви, че руснакът ползва стероиди

Емеляненко се бие слабо в САЩ заради допинг - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на UFC в средна категория Майкъл Биспинг (Анг) обяви, че слабото представяне на Фьодор Емеляненко на галавечерите в САЩ има причина и тя е сериозният допинг контрол.

„Всичко е много просто. Стероиди – коментира Биспинг. – Това е причината бойците, които идват от „Прайд“ да губят. От трети лица съм чувал, че там дори са поощрявали приема на допинг. Не е имало тестове. Организаторите са искали бойците да вземат стероиди, за да може шоуто да е привлекателно за японската аудитория. А В Америка започнаха да проверяват бойците, затова те спряха да се зобят. Не казвам непременно, че Фьодор ги е приемал. Но всички знаци говорят за това. С Мирко Кро Коп Филипович беше същото.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    6 0 Отговор
    Просто остаря. Дори и последният император не може да спре хода на времето.