Last news in Fakti

30 Юни, 2017 15:57 1 801 0

Феновете на Реал: Махнете Бейл, вземете Мбапе

  • мбапе-
  • бейл-
  • реал мадрид-
  • продажба-
  • анкета-
  • фенове

Запитването сред привържениците направи авторитетното испанско издание AS

Феновете на Реал: Махнете Бейл, вземете Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

До интересни резултати доведе проучване сред феновете на Реал Мадрид, осъществено от авторитетното испанско издание AS. След като близо 100,000 запалянковци взеха участие в онлайн въпросника, вотът категорично показва тяхното желание френският талант Килиан Мбапе да акостира в Мадрид за сметка на Гарет Бейл.

По последна информация президентът на „белите“ Флорентино Перес лично уверил семейството на 18-годишният нападател, че ако той се съгласи да премине в Реал, един от триото BBC ще напусне „Бернабеу“ това лято. Въпросното обещание дошло след изявени притеснения, че времето за игра пред Мбапе ще бъде силно лимитирано в испанския шампион при конкуренцията на Бензема, Бейл и Роналдо.

Следствие на тази информация, от AS се обърнаха директно към феновете на „кралския клуб“ с въпроса: кой от BBC бихте искали да бъде заменен от нападателя на Монако, ако той бъде закупен и трябва ли въобще подобни действия да бъдат предприемани?

Да се бие шута на Бензема, Бейл или Кристиано?

Относно първата част на въпроса решението беше повече от ясно – Гарет Бейл да бъде продаден. Уелското крило акостирало в испанската столица преди 4 години срещу рекордните тогава 100 милиона евро, изкара най-разочароващата си кампания в Мадрид през изминалия сезон, като бе измъчват от множество травми. Този факт със сигурност е повлиял на 42.63% от гласувалите за него (10,375 вота), като Роналдо се подрежда 2-ри с 24.65%, а за Бензема са гласували едва 12.25% от взелите участие в анкетата привърженици. 1/5 пък са на мнение, че нито един от триото не бива да бъде заменен за Мбапе.

Мбапе или Бейл?

Вследствие резултатите от първото проучване, нов въпрос бе поставен пред феновете, като този път той гласеше: добра идея ли е да бъде продаден Бейл, за да бъде закупен Мбапе?

Цели 75% от гласувалите 68,078 почитателя на Реал Мадрид са на мнение, че Флорентино Перес не трябва да се замисля в продажбата на Бейл и покупката на френското дете чудо от Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА