1 Юли, 2017 17:08 1 804 0

Селекционерът на Англия засипа с хвалби нашите в Грузия

  • футболен турнир-
  • грузия-
  • селекционер-
  • англия-
  • българия-
  • националния отбор до 19 години-
  • кийт даунинг-
  • юноши

Кийт Даунинг: Българите могат да бъдат заплаха за всеки ... Не случайно са сред осемте най-добри

Селекционерът на Англия засипа с хвалби нашите в Грузия - 1

Селекционерът на английския националния отбор до 19 години Кийт Даунинг засипа с похвали тима на България. Както е известно, нашите момчета ще излязат на терен срещу английските си съперници в първи мач от група "Б" на европейското първенство в Грузия.

Другите два юношески отбора в групата са тези на Германия и Холандия, пише "Спортал.бг".

"Групата е много тежка. България изхвърли добрия тим на Франция от квалификациите, при това го стори във Франция. Не случайно са сред осемте най-добри. Изключително сме респектирани от българите, с които играхме през октомври месец контрола. Останах с отлични впечатления. Имат много силни индивидуалности, като могат да бъдат заплаха за всеки един отбор на турнира. Холандия и Германия също са много добри отбори. За нас е удоволствие, че сме част от надпреварата, като сме подготвени. Разучили сме противниците, като вярвам, че ще се представим добре", сподели Даунинг на пресконференцията преди турнира.

Младите футболни таланти на България и Англия ще премерят сили в понеделник от 16:30 часа в Тбилиси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА