Last news in Fakti

3 Юли, 2017 11:51 3 339 8

Ултрасите на ЦСКА към Бербатов: Чехълът си каза думата!

  • димитър бербатов-
  • цска-
  • берое-
  • фенове-
  • ултраси-
  • нападател-
  • чехъл

Не се молим и не падаме на колене, обявиха феновете

Ултрасите на ЦСКА към Бербатов: Чехълът си каза думата! - 1
Снимка: Фейсбук

Ултрасите на ЦСКА остро разкритикуваха избора на Димитър Бербатов да продължи кариерата си в старозагорския Берое, а не с тима, който отвори вратите му за големия футбол.

В медиите се тиражира информация, че нападателят ще подпише договор с Берое. Това никак не се хареса на феновете на „червените“, според които Бербатов се смята за по-голям от ЦСКА.

От „Sofia Animals“ публикуваха становище на страницата си във Фейсбук, в което посочват, че при избора на Бербатов е играл „чехълът“ на неговата съпруга:

Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли - мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира - или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил. Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да "оправиш футбола ни". Ако Елена ти позволи, разбира се.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    36 4 Отговор
    Как да се върне в ЦСКА като го няма И УЕФА го казаха това с тиретата е новоизмислен клуб . 3 години ще чака да направи стаж ,,Горди цесекари ,, без история . Смешковци,припознавачи .Играят с чужди екипи на чужди бази и имат претенции Миналата година клубът на Бербатов взе купата, но за съжаление феновете му го предадоха Къде да играе човека Естественно в Берое Клуб с история и с лоялна публика
  • 2 или с нас, или против нас

    30 3 Отговор
    Бербатов израсТна над тези балкански суеверия, видя големият футбол и не иска да чуе за ЦСКА! Какво да прави в клуб от балканското Средновековие, където са готови да го наричат "чехъл" и "предател", защото е решил да НЕ се занивама с интриги, еснафщина и провокации, които са присъщи за ЦСКА в момента?! Такива сърцати поклонници фанатици-радикали са опасност за футбола ВЪОБЩЕ!!! Та това е преди всичко ИГРА, зрелище и забавление, която носи настроение и вълнения провокирани от уменията, късмета, подготовката и характера на играчите!! Нека Sophia Animals да си направят психотест и ако го вземат да си прочетат написаното отново...
  • 3 Рум

    25 3 Отговор
    По принцип Бербатов каквото и да избере с марката ЦСКА ще бъде нахулен.. Ако иде в ЦСКА 1948, тези от ЦСКА - София ще го хулят.. ако иде в ЦСКА-София тези от 1948 ще го хулят.... а в Берое хем по-малко напъване, хем софри на корем, хем спокойствие, хем нито едното ЦСКА нито другото ще се чувстват много ощетени..
  • 4 Цецка Умре

    10 4 Отговор
    ах колко жалко е да си чорбар ... колко са прости , не падат на колене , а на Гришката на кво паднаха , тва го пишат хора припознали отбора си смешници
  • 5 БЕРБО

    10 5 Отговор
    ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ, ЖАЛКИ ЦЕСЕКАРИ
  • 6 Каквото повикало

    4 1 Отговор
    Бербатов едва ли има добри спомени от ЦСКА.Излизаше по това време откъслечна информация, какво е ставало в съблекалнята след важни загубени мачове. Как е бил наричан и обвиняван. Но слава богу рано напусна българската действителност , и се доказа там където трябва и пред когото трябва. Бербатов е прекалено интелигентен ,за да се върне отново там.
  • 7 гощо

    1 1 Отговор
    На троловете живеещи в република Левскария искам да напомня,че и техният жалък Левски не е онзи в който са се клели бащите и дядовците им! Живеем в суров капитализъм по Български! Тези промени и сливания са нормални неща! От Ф.К. става А.Д. после може и ЕООД така,че аеее да мислим преди да се изказваме! Ако не ви се получава тихичко там на Герена! От кваартални отборчета мнение не щем!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.