8 Юли, 2017 11:00 1 687 1

Котка ще вдига рейтинга на Световното в Русия

  • котка-
  • ахил-
  • русия-
  • световното първенство по футбол-
  • купа на конфедерациите

Организаторите имат година, за да я популяризират и разкрасят

Котка ще вдига рейтинга на Световното в Русия - 1
Снимки Архив: БТА/АР

Известната котка Ахил, която правеше прогнози по време на турнира за Купата на конфедерациите, ще бъде наета на работа и за Световното първенство по футбол, съобщават руските медии.

Организаторите вече са се разбрали със собствениците на животното, а от PR отдела на турнира вече си поставиха за задача да я популяризират в цял свят.

Ахил стана много известен покрай Купата на конфедерациите, когато позна 4 от 5 мача, включително и победата над Германия над Чили на финала.

"Котката ще бъде добра реклама за турнира и Санкт Петербург. Заели сме се с това да я направим по-красова и атрактивна за феновете. Нямаме съмнение, че присъствието й ще допринесе за успеха на турнира", коментира Андрей Мушкарев от комитета по туризъм на Санкт Петербург.

Котка ще вдига рейтинга на Световното в Русия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор Живков

    7 0 Отговор
    Супер! Ррр-мяу!