Last news in Fakti

10 Юли, 2017 16:01 1 316 0

Диего Коста поема към Турция

  • коста-
  • челси-
  • атлетико мадрид-
  • бешикташ

Сложна сделка праща нападателя в Бешикташ

Диего Коста поема към Турция - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на английския шампион Челси – Диего Коста, изненадващо може да продължи кариерата си в Турция, съобщава AS. Испанският национал е пред завръщане в Атлетико Мадрид, но няма да може да облече екипа на "дюшекчиите" до януари. Причината за това е трансферното ембарго, което ФИФА наложи на клуба.

Именно заради това Атлетико обмисля варианта да даде стрелеца под наем на Бешикташ и през зимата той да се завърне. Очаква се Коста със сигурност да напусне Челси след скандал с мениджъра Антонио Конте.

Лондончани искаха да вземат за негов заместник Ромелу Лукаку, но той премина в Манчестър Юнайтед. Новата цел на "сините" е Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия Дортмунд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА