13 Юли, 2017 12:29 1 262 0

Динамо Загреб разкара Ивайло Петев

  • петев-
  • динамо загреб-
  • уволнение-
  • титла

Раздялата между двете страни е доста изненадваща

Динамо Загреб разкара Ивайло Петев - 1
Снимка: БТА/АР

Българският треньор Ивайло Петев е освободен от треньорския пост на Динамо (Загреб), информира хърватското издание „Вечерни лист“. Бившият селекционер на националния ни отбор е информиран за това на снощната тренировка на „модрите“. Неприятното съобщение е било направено от генералния директор на клуба Томислав Светине.

Информации, че Петев може да бъде сменен се появиха още в края на миналия сезон на хърватското първенство, тъй като българинът не успя да изведе Динамо до титлата. В последно време се говори, че треньорът има проблеми с играчите. През миналите дни имаше информации за разговор на висок тон между бившия треньор на Лудогорец и бразилския халф Самир.

През уикенда започва новия сезон в Хърватия и се очаква грандът от Загреб да стартира с нов треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА