13 Юли, 2017 14:26 961 1

Джокович: Обмислям да си взема почивка

  • джокович-
  • тенис-
  • контузия-
  • почивка

Сърбинът не знае как да се лекува от контузията

Джокович: Обмислям да си взема почивка - 1
Снимка: БТА/АР

Новак Джокович възнамерява да си даде почивка от тениса, за да се възстанови напълно от тормозещата го дълго време контузия в лакътя, съобщи сърбинът в интервю след отпадането от Уимбълдън.

Трикратният шампион на турнира в Англия се оттегли от четвъртфинала срещу Томаш Бердих, след като загуби първия сет и допусна пробив във втория.

"Специалистите, с които съм говорил, не бяха категорични в прогнозата си. Споменаха операция, споменаха и други опции. Не се намери човек, който да каже с точност какво трябва да направя, така че в момента обмислям дълга ваканция. Колкото повече играя, толкова по-лошо става" каза той.

"Жалко, но това е животът. Тези неща стават с причина и е време да открия защо се случи с мен. Може би и да се поуча от това. Както и да е, контузията е факт и аз трябва да я приема", добави Джокович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Сърбино,прекланям смирено глава пред твоите умения в спорта, на който си се посветил от малко момче. Остави Монако за известно време и върви в твойта родна Сърбия , в района на Срндалье, или около Ябланица, намери някой стар чъкракчия, поживей сред майката природа. Ще ти се възвърне и здраве, и сила , и дух!