13 Юли, 2017 15:55 1 170 3

McLaren иска мотори на Ferrari

  • ferrari-
  • mclaren-
  • honda-
  • двигатели-
  • формула 1

Подобно сътрудничество все пак изглежда много малко вероятно

McLaren иска мотори на Ferrari - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният тим на McLaren може шокиращо да започне сътрудничество с Ferrari по отношение на доставчика на двигатели на отбора, твърдят слуховете. Партньорството с Honda се оказа пълен провал и от тима искат нов доставчик, като се говореше, че може отново да се стигне до сътрудничество с Mercedes.

Според „Гадзета дело Спорт“ въпреки че вероятността германският концерн да заработи отново с McLaren остава най-голяма, от отбора са отправили запитване и към Скудерията относно възможността за сътрудничество.

Все пак коментарите са, че за подобно нещо на този етап е трудно да се говори предвид съперничеството между двата тима, които продължават да бъдат най-успешните в историята, но британският напоследък е в дълбока криза. Все пак босът Зак Браун се надява, че новата модификация на Honda на двигателя ще донесе сериозно подобрение за втората част от сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третото око

    5 0 Отговор
    Един ден всички ще ползват двигатели от Фиат
  • 2 Ловеца на поршета

    5 1 Отговор
    Японските фенове имат ли да кажат нещо по въпроса за умрелите двигатели на Хонда? 😄
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Хонда за 3г. не можаха да направят конкурентен двигател. Защо да не се обърнат към Рено? Техните двигатели са добри и ги подобряват, а цената ще е по-ниска от тази на Мерцедес или Ферари.