15 Юли, 2017 01:00 2 496 1

Шави: Тръгнеш ли си от Барса, не се връщай

  • шави-
  • барселона-
  • юноши-
  • критика

Легендата с остра атака срещу юноши на каталунците

Шави: Тръгнеш ли си от Барса, не се връщай - 1
Снимка: БТА/АР

Доскорошният капитан на Барселона Шави Ернандес се изказа остро срещу политиката за връщане на избягали от отбора юноши. Последният такъв опит бе за привличането на Ектор Белерин от Арсенал за над 40 милиона евро, което така и не се осъществи. Сега в Барса страдат за талантите Жорди Мбула и Ерик Гарсия, които подсилиха Монако и Манчестър Сити.

"Настоявам всеки играч, който напусне Барселона по свое желание, да не се връща никога повече. При никакви обстоятелства това не трябва да се допуска", отсече Шави в интервю пред вестник "Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопенхауер

    4 4 Отговор
    По-полека да го раздава тоя мелез с каталунско име и кастилска фамилия.