Last news in Fakti

14 Юли, 2017 13:57 1 019 0

Отбори от ОАЕ и Катар крадат нападател на Ботев

  • косоко-
  • ботев пловдив-
  • оае-
  • катар-
  • интерес

Единият от клубовете вече е отправил конкретна оферта за Омар Косоко

Отбори от ОАЕ и Катар крадат нападател на Ботев - 1
Снимка: БТА/АР

Отбори от ОАЕ и Катар проявяват сериозен интерес към нападателя на пловдивския „Ботев" Омар Косоко, стана ясно часове преди мача срещу „Бейтар" (Йерусалим) в Петах Тиква от втория квалификационен кръг в четвъртък вечерта.

Единият от клубовете вече е отправил конкретна оферта, която задоволява финансово 29-годишния французин, но не и шефовете на клуба. Очаква се пратеници от емирствата да пристигнат в Бургас за реванша на 20 юли, за да направят ново предложение с фиксирана по-висока трансферна сума.

Три са отборите, все от турската супер лига, също са на опашката за Косоко, съобщи за „24 часа" агентът на французина Болеслав Козакевич, който го доведе у нас, за да рита за ЦСКА през 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА