17 Юли, 2017 14:29 896 0

Диего Коста облече екипа на Атлетико Мадрид

  • коста-
  • атлетико мадрид-
  • конте-
  • видео-
  • челси

Нападателят показа ясно къде иска да продължи кариерата си

Диего Коста облече екипа на Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският национал Диего Коста мисли само и единствено за Атлетико Мадрид, а Челси е зад гърба му. Нападателят не започна лятна подготовка с английския шампион и чака трансфер при “дюшекчиите”. Стрелецът публикува видео в Instagram, на което се вижда, че е облечен с червено-бяла фланелка на Атлети.

Коста пусна лайв видео от парти в Бразилия. Под видеото Диего написа и любопитен коментар: “Дай една прегръдка на Конте”. За всички вече е ясно желанието на футболиста да смени Лондон с Мадрид, но предстои двата клуба да си стиснат ръцете.

Нападателят ще може да играе за “лос колчонерос” чак от 1 януари заради трансферната забрана на “Wanda Metropolitano”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА