Last news in Fakti

17 Юли, 2017 16:30 1 757 0

Пирели разследват гумите нa Ferrari

  • гуми-
  • износване-
  • състояние-
  • формула 1-
  • ferrari

Проблемите на Кими и Себ бяха различни, обявиха от компанията

Пирели разследват гумите нa Ferrari - 1
Снимка: БТА/АР

От Пирели ще разследват проблемите с гумите на Ferrari от състезанието на „Силвърстоун“. Кими Райконен и Себастиан Фетел завършиха трети и седми, след като две обиколки преди края се движеха на второ и четвърто място.

Първо обаче една от предните гуми върху колата на финландеца се износи тотално, а малко след това и Фетел се оказа с проблем, този път заради спукана гума. И двамата минаха през бокса за смяна и това влоши резултатите им.

„Ние смятаме, че става дума за различен тим проблем, което обаче трябва да бъде доказано. При Кими гумата все още бе надута, така че ще видим кое е причинило износването. Себастиан пък имаше проблем с налягането. Правим проучване с отбора и на този етап не изключваме нищо“ заяви отговорникът на Пирели Марио Изола.

Мнозина обаче смятат, че агресивните настройки на Скудерията също да повлияли за случилото се и за това в момента Фетел да води само с точка пред Люис Хамилтън в битката за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА