Last news in Fakti

18 Юли, 2017 12:57 1 647 2

Николай Митов бил сервитьор в ЮАР

  • митов-
  • сервитьор-
  • ресторант-
  • левски-
  • шеф

Бившият му шеф пожела успех на "сините"

Николай Митов бил сервитьор в ЮАР - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Левски Николай Митов е работил като сервитьор в ЮАР, след като е прекратил кариерата си на футболист. Бившият му шеф Павел Сариев чрез "Труд" специално пожела успех на "сините" в реванша от Лига Европа срещу Хайдук.

"Ники дойде в нашия италиански ресторант "Фратели" в Рандбург в началото на века, може би беше 2003 г. Видях го в интернет и на снимки и се зарадвах, че е станал треньор на Левски. Спомням си, че дойде в ЮАР от Лондон. Работи като сервитьор в ресторанта няколко месеца и се прибра в България. Много добър служител беше, не съм имал проблеми с него. Дано намери време да гостува в Йоханесбург", заяви Сариев.

Сариев изпрати и кратко обръщение на Митов от негов бивш колега в ресторанта - Беки. Той определи треньора на Левски като "свой най-добър приятел."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кико

    3 1 Отговор
    явно му се удава, да отиде пак да върти подносчето

    Коментиран от #2

  • 2 ооооо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кико":

    ти да види колко е добър на гипс-картона в Германия!