18 Юли, 2017 15:58 799 0

Валверде: Верати не ми е спешен

  • валверде-
  • верати-
  • барселона-
  • трансфери

"За мен винаги е било най-важно да извлека най-доброто от наличните играчи", коментира Валверде

Валверде: Верати не ми е спешен - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира евентуален трансфер на Марко Верати. Специалистът не изключи привличането на италианеца, но в същото време разкри, че е доволен от настоящия състав.

"Аз се концентрирам върху работата с играчите, които имаме. За мен те са най-добрите възможни попълнения. Очевидно е, че има дискусии за определени футболисти, но няма как да искам от клуба да ми доведе конкретно име", коментира Валверде.

"Ако Верати дойде при нас, ще бъде страхотно. Клубът работи здраво, за да има най-добрите играчи. Но моята идея винаги е била да работя здраво с наличните играчи. Имам почти най-добрия възможен състав. Трудно е да го подобрим, защото нашите футболисти са вдигнали много стандартите."

"Ракитич и Гомеш? Те са мои играчи и аз разчитам на тях. И двамата попадат в плановете ми. През лятото винаги циркулират много имена, но най-важното е да извлечеш най-доброто от наличните футболисти. Не изключваме нито една опция до последния ден на трансферния прозорец, но всеки клуб разсъждава така", завърши Валверде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА