19 Юли, 2017 15:27 849 0

Моуриньо: Искам още поне 15 години в Юнайтед

  • моуриньо-
  • фъргюсън-
  • легенда-
  • манчестър юнайтед-
  • цели

Португалецът обаче знае, че подобно нещо е трудно за осъществяване

Моуриньо: Искам още поне 15 години в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Въпреки че никога досега в кариерата си не е бил повече от 3 сезона в един и същи клуб, Жозе Моуриньо е готов да промени тенденцията и да остане още 15 години в Манчестър Юнайтед.

Португалецът донесе два трофея на Червените дяволи през миналата кампания, а сега готви състава да бъде претендент за титлата и дори се цели в постиженията на легендата сър Алекс Фъргюсън.

„Готов съм да бъда в Юнайтед още 15 години, защо не?” заяви той пред ESPN. „Това обаче може да стане много трудно заради напрежението в нашата работа. Всеки поставя мениджърите под натиск и от нас се очакват само победи. Само един обаче може да спечели даден трофей и от сезон на сезона става все по-трудно” добави той.

„Аз обаче се стремя да работя не само за резултатите, а и в области, за които хората смятат, че не са наша работа. Според мен моите задължения са много повече от това, което правя на терена и това, което тимът постига през уикендите. Тук в продължение на много години всичко зависеше от сър Алекс. Хората бяха свикнали на стабилност и аз се надявам, че ще мога отново да им я дам. Необходимо е обаче да си заслужа оставането и точно върху това работя” каза още Жозе.

„Може да имаш успех един сезон, но ако през следващия се провалиш, тогава си аут. Това ми се случи на мен в Челси, както и на Клаудио Раниери в Лестър и на много други. В наши дни хората предпочитат краткосрочната визия” изтъкна португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА