20 Юли, 2017 09:40 911 0

От Хайдук отписаха Левски

  • хайдук-
  • карийо-
  • левски-
  • лига европа

"Няма да имаме никакви проблеми", заяви треньорът на хърватите

От Хайдук отписаха Левски - 1

Треньорът на Хайдук (Сплит) Жоан Карийо изрази за пореден път увереност, че тимът му няма да има проблеми да отстрани Левски. Днес от 20:00 часа двата отбора излизат на стадион „Георги Аспарухов“ в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в Хърватия завърши с успех за Хайдук с 1:0.

"Продължавам да смятам, че няма да имаме сериозни проблеми. Наблюдавал съм Левски у дома срещу Сутиеска и играха добре, но въпреки това се надявам да нямаме затруднения. Надявам се и да не се стига до дузпи, а да решим мача в редовното време. Иначе кондиционно сме добре. Пристигнахме снощи и имахме достатъчно време за възстановяване", каза Карийо на пресконференцията си.

"И за двата отбора ще бъде проблем липсата на публика, но това е решението на УЕФА и нищо не можем да направим", добави треньорът.

"Левски ща даде всичко, за да ни победи и смятам, че ще стане интересен мач. Според мен обаче шансовете са на наша страна", завърши наставникът на Хайдук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА