21 Юли, 2017 05:15 773 0

Конте ще "лапа" по 9 милиона на година

  • конте-
  • заплата-
  • договор-
  • челси

Срокът на договора на Конте с Челси всъщност не е променен

Конте ще "лапа" по 9 милиона на година - 1
Снимка: БТА/АР

От Челси официално обявиха новия договор на мениджъра Антонио Конте, но основната разлика с предишния е заплатата на специалиста, отчита „Дейли Мейл“. Италианецът, който изведе лондончани до титлата, вече ще взима по 9 милиона паунда на година, с което става най-скъпо платеният бос в клубната история. Предишното му възнаграждение бе „само“ 6,5 милиона.

По отношение на срока на контракта обаче няма промяна. Миналото лято той се обвърза с клуба за 3 години, а настоящият му е за още 2 сезона, така че първоначалният срок се запазва. На Острова коментират, че случилото се ясно показва, че отношенията между Конте и шефовете вече са изгладени, след като ръководството не бе доволно от начина, по който той уведоми Диего Коста за раздялата, което намали цената на играча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА