20 Юли, 2017 15:58 1 078 0

Марселиньо: Показахме, че сме колектив

  • лудогорец-
  • жалгирис-
  • марселиньо

"Когато съм на терена аз не мисля за загуба", каза техничарят

Марселиньо: Показахме, че сме колектив - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистът на Лудогорец Разград Марселиньо не скри щастието си след победата с 4:1 над Жалгирис.

"Ние трябва да играем агресивно на нашия стадион. Така бе цял мач. Те вкараха първи, но ние си говорехме на терена, че трябва да победим. Когато съм на терена аз не мисля да загубя никога. Направихме грешка и те се възползваха, но успяхме да изравним още първото полувреме 1:1. Втората част всичко ни се получи.

Имаме колектив и това си пролича. Ако един футболист мисли, че всичко се върти около него - не става. Всички сме заедно и успяваме. Георги Дерменджиев ни каза, че ще дойде и нашия шанс. Те стояха само в тяхното поле и чакаха.

Нищо не знаем за Апоел Беер Шева. Сега почваме да ги разузнаваме. Първо мислим за мача с ЦСКА. Трябва да работим за този мач, а чак след това за Шампионската лига. Много трудно се играе с ЦСКА. Искаме да станем шампион и трябва да победим там. Ние искаме да бием във всеки мач. Няма значение с кой играем".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА