Last news in Fakti

21 Юли, 2017 12:24 1 330 3

Митов разкри причините за загубата

  • митов-
  • левски-
  • загуба-
  • хайдук-
  • лига европа

Треньорът на Левски не остана никак доволен от играчите си

Митов разкри причините за загубата - 1
Снимка: БТА

Левски отпадна от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на Лига Европа. „Сините” загубиха реванша с 1:2, записаха поражение и в първата среща с 0:1.

„Вкарахме гол, не съумяхме да задържим преднината и да отбележим втори. Казах на момчетата, че това ще бъде дълъг мач, трябва да ги надиграем, да ги излъжем. Но като цяло не стояхме добре. За съжаление се получи този резултат. Продължаваме напред, концентрираме се в първенството”, започна изказването си Николай Митов след мача.

Той коментира и състоянието на тима с оглед малкото време за подготовка и контузените: „Не искам да се оправдавам, но трима футболисти са от 14 дни при нас. Други са с контузии, Вутов го няма. Това е положението. Такава е ситуацията и трябваше да се справим. Не съумяхме да отстраним Хайдук, но гледаме напред.”

„Ако беше публиката при 1:0, мачът щеше да е съвсем друг. Неприятно е да играеш като на театър, дори по-лошо от тренировка”, добави още Митов.

„Има какво да работим, знам къде са ни грешките... Неприятно е за всеки един треньор да не започнеш с непълен състав и по време на подготовка да привличаш нови играчи. Всичко иска време”, завърши треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    7 0 Отговор
    Няма що хубав подарък за юбилея на патрона на куба!
  • 2 абе Митов

    9 0 Отговор
    На крив к..,вялната му пречи.За нищо не ставаш господинчо
  • 3 001

    4 0 Отговор
    че как да победят с 22 леви крака