Last news in Fakti

24 Юли, 2017 05:15 780 0

Звезда на Кливланд иска да си ходи (ВИДЕО)

  • леброн джеймс-
  • кайри ървинг-
  • кливланд-
  • нба

Кайри Ървинг е отправил ултиматум лично към собственика Дан Гилбърт

Звезда на Кливланд иска да си ходи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Кайри Ървинг е поискал да напусне Кливланд, потвърди за АР източник, запознат със ситуацията.

Роденият в Австралия пойнт гард на Кавс е отправил ултиматумът лично към собственика на франчайза Дан Гилбърт през миналата седмица и най-вероятно ще напусне. Новината беше съобщена първоначално от ESPN.

Ървинг, който е попадал четири пъти в ростъра за Мача на звездите, има шест сезона в Кливланд, който го избра с първия пик в драфта през 2011-а година. 26-годишният пойнт гард страдаше от контузии в първите години на кариерата си, но в последствие се превърна в един от водещите играчи в Националната баскетболна лига на САЩ и Канада.

Ървинг има договор с Кавс до 2020-а година. Другата голяма звезда ЛеБрон Джеймс пък може да скъса едностранно контракта си през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА