Last news in Fakti

30 Юли, 2017 05:15 884 0

Звездата на Наполи: Скудетото е моята мечта!

  • марек хамшик-
  • наполи-
  • италия-
  • скудето-
  • мечта-
  • серия а

Хамшик смята, че Наполи може да се бори за титлата в Италия

Звездата на Наполи: Скудетото е моята мечта! - 1
Снимка: БТА/ AP

Звездата на Наполи Марек Хамшик заяви, че голямата му мечта е да спечели титлата в Италия с отбора от Неапол, съобщи словашкото издание Futbalsfz.

Марек Хамшик навърши 30 години и сподели, че иска да спечели скудетото – задача, която на фона на доминацията на Ювентус е изключително трудна.

„Не се чувствам стар. Мога да играя на високо ниво още няколко години. Да спечеля скудетото с Наполи – това е моята мечта“, разкри футболистът на „адзурите“.

„Можем да го направим. Може би това е сезонът, в който сме достатъчно добри, за да борим за титлата в италианското първенство“, допълни Марек Хамшик.

За последно през 1990 година Наполи грабна скудетото. През последните сезони отборът се представяше на високо ниво в калчото, но не успя да отговори на предизвикателството на „старата госпожа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА