Last news in Fakti

6 Август, 2017 18:25 1 164 0

Мартин Камбуров пред договор с Берое

  • камбуров-
  • берое-
  • черно море-
  • договор

За подписа на головата машина се бори и Черно море

Мартин Камбуров пред договор с Берое - 1
Снимка: БТА

Берое се включи в битката за подписа на легендарния нападател на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров. През седмицата таранът официално разтрогна с "черно-белите" и може да продължи кариерата си във всеки отбор, който го поиска. В същото време треньорът на Берое Александър Томаш иска тимът да бъде подсилен в атака, тъй като в момента не разполага с типичен централен нападател.

Заралии привлякоха нигериеца Матю Бонифейс, но само след няколко дни скъсаха споразумението с него, тъй като се оказа, че таранът има сърдечни проблеми.

За подписа на Мартин Камбуров се бори и Черно море. Към момента дори варненци се смятат за фаворит за привличането на 36-годишния таран, който има 189 гола в Първа лига и заема 4-ото място във вечната ранглиста по този показател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА